Bli med i Discord-brukerfellesskapet til Analytics

Finn ut hvordan du kan bli med andre Google Analytics-brukere for å lære om og bruke Google Analytics

Google Analytics Discord er et aktivt brukerfellesskap der du kan kommunisere med både nye og erfarne Google Analytics-brukere. Det er det perfekte stedet for å

• stille spørsmål og få svar fra brukerfellesskapet
  • dele statistikk og finn ut mer om anbefalte fremgangsmåter for bruk av Google Analytics
  • delta i diskusjoner og holde tritt med de nyeste trendene og endringene

Bli med i Discord

1. Åpne invitasjonen til Discord-tjeneren:
  2. Hvis du ikke allerede bruker Discord, må du lage et brukernavn og passord.
  3. Fullfør registreringsprosessen, og bli med i Discord.
  4. Når du er registrert, kan du introdusere deg selv eller stille et spørsmål for å skape engasjement i brukerfellesskapet.

Discord er organisert i ulike kanaler som fokuserer på ulike aspekter ved Google Analytics, for eksempel generelle diskusjoner, startveiledninger, tagging, utviklerfunksjoner med mer. I tillegg kan du bruke ressurser som deles av medlemmer av brukerfellesskapet, deriblant maler, verktøy og veiledninger.

Når du er med

• Les gjennom og sett deg inn i retningslinjene for brukere for å bidra til å holde Discord nyttig og respektfullt.
  • Tilpass varsler basert på innstillingene dine, så du kan holde deg oppdatert om det du er interessert i.
  • Sjekk og juster personverninnstillingene for å sikre at opplevelsen blir trygg og skreddersydd.