Tilmeld dig Analytics Discord-fællesskabet

Få flere oplysninger om, hvordan du kan slutte dig til andre Google Analytics-brugere for at få mere at vide om og interagere med Google Analytics

Google Analytics Discord er et aktivt fællesskab, hvor du kan interagere med både nybegyndere og erfarne erhvervsdrivende i Google Analytics. Det er det perfekte sted at:

• Stille spørgsmål og få svar fra fællesskabet.
  • Dele indsigt og lære om bedste praksis for brug af Google Analytics.
  • Deltage i diskussioner og holde dig informeret om de nyeste tendenser og ændringer.

Tilmeld dig på Discord

1. Åbn invitationen til Discord-serveren:
  2. Hvis du ikke allerede er Discord-bruger, skal du oprette et brugernavn og en adgangskode.
  3. Gennemfør tilmeldingsprocessen, og tilmeld dig Discord-kanalen.
  4. Når du er kommet ind, kan du overveje at introducere dig selv eller stille et spørgsmål for at engagere dig i fællesskabet.

Discord er organiseret i forskellige kanaler, der fokuserer på forskellige aspekter af Google Analytics, f.eks. generelle diskussioner, kom godt i gang, tagging, udviklerfunktioner og meget mere. Du kan også få adgang til ressourcer, der deles af medlemmer af fællesskabet, herunder vejledninger, værktøjer og skabeloner.

Når du er blevet tilmeldt

• Læs og forstå retningslinjerne for fællesskabet, så du kan holde Discord hjælpsomt og respektfuldt.
  • Tilpas notifikationer baseret på dine præferencer for at holde dig orienteret om de ting, du er interesseret i.
  • Tjek og juster dine privatlivsindstillinger, så du får en sikker og skræddersyet oplevelse.