RebelMouse: Ställa in Google-taggen

Du kan mäta beteendedata för din webbplats med hjälp av Google Ads och Google Analytics. Följ anvisningarna i denna artikel för att ställa in en tagg för ditt Google Ads- eller Google Analytics-konto. Läs mer om hur du installerar taggen med ett byggverktyg för webbplatser eller CMS.

Innan du börjar

Du kan integrera Google-taggen med RebelMouse utan kostnad. För att kunna ställa in integreringen behöver du

Anvisningarna för att ställa in Google-taggen skiljer sig åt för tagg-id:n som börjar med AW- (vanligtvis Google Ads-konton) och tagg-id:n som börjar med G- (vanligtvis Google Analytics-egendomar). Följ de anvisningar nedan som motsvarar din tagg.

Om du har ett tagg-id som börjar med G-

1. Logga in på instrumentpanelen för RebelMouse.
  2. Klicka på fliken 3rd Party Analytics på instrumentpanelen Stats.
  3. Ange ditt Google-tagg-id i fältet V4.
  4. Klicka på +Lägg till.