RebelMouse: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Du kan integrere dit Google-tag via RebelMouse gratis. Du skal bruge følgende for at konfigurere integration:

Vejledningen til konfiguration af Google-tagget er forskellig for tag-id'er, der starter med "AW-" (normalt Google Ads-konti) og tag-id'er, der starter med "G-" (normalt Google Analytics-ejendomme). Følg den vejledning nedenfor, der er relevant for dit tag.

Hvis du har et tag, der starter med "G-"

1. Log ind på dit RebelMouse-kontrolpanel.
  2. Klik på fanen Analysedata fra tredjepart på kontrolpanelet "Statistikker".
  3. Angiv dit Google-tag-id i feltet "V4".
  4. Klik på +Tilføj.