Typo3: Konfigurer dit Google-tag

Du kan måle adfærdsdata for dit website med Google Ads og Google Analytics. Følg fremgangsmåden i denne artikel for at konfigurere et tag til din Google Ads- eller Google Analytics-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer dit tag via et websiteværktøj eller et CMS.

Før du begynder

Hvis du vil integrere dit Google-tag med Typo3, skal du have følgende:

Du må kun tilføje ét Google-tag på hver side på dit website.

Vejledning

1. Log ind på din Typo 3-konto.
  2. Klik på Udvidelser i menuen til venstre.
  3. Vælg Hent udvidelser i rullemenuen øverst på siden. Indtast derefter "Google Analytics og AdWords" i søgefeltet, og klik på Start.
  4. Klik på downloadikonet ud for resultatet "Google Analytics og AdWords". En animeret gif, der viser, hvordan man henter udvidelsen "Google Analytics and AdWords" i Typo3.
  5. Et pop op-vindue øverst til højre angiver, at installationen er gennemført.
    En notifikation om, at udvidelsen "Google Analytics and AdWords" er installeret i Typo3.
  6. Klik på ikonet på rækken under "A/D" for at bekræfte, at udvidelsen er aktiveret.
    Et screenshot af "Google Analytics and AdWords" som en af de installerede udvidelser i Typo3.
  7. Klik på Liste i venstre side, og opret en ny mappe i en hvilken som helst mappe, der indeholder data, og giv den et unikt navn, i dette tilfælde "Tjenester":
  8. Højreklik på mappen, og klik på kontakten "Aktivér". En animeret gif, der viser, hvordan man aktiverer den oprettede mappe "Tjenester" i Typo3.
  9. Klik på mappen "Tjenester", og klik på tegnet + for at oprette en ny post. En animeret gif, der viser, hvordan man opretter en ny post i mappen "Tjenester" i Typo3.
  10. Klik på Tjeneste under "Globalt websitetag".
    Et screenshot af placeringen af mappen "Service" under mappen "Global Site Tag (gtag.js)" i Typo3.
  11. Angiv dit Google-tag-id i søgefeltet.
  12. Klik på Gem og derefter på Luk. En animeret gif, der viser, hvordan man tilføjer et Google Ads-, AdWords- eller Analytics-målings-id i Typo3.
  13. Klik på lynikonet på værktøjslinjen for at rydde cachen. En animeret gif, der viser, hvordan man rydder cachen i Typo3.
  14. Pluginnet kan nu indsættes på alle sider på dit website.