Käyttäjäsuostumusten pyytämisen käyttöönotto Secure Privacyssa

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Vaihe 1: Ota käyttöön suostumusbanneri

1. Luo Secure Privacy ‑tili.
  2. Määritä banneri ohjatun "Getting Started" (Aloittaminen) ‑toiminnon avulla.
  3. Varmista, että banneri on Googlen EU-käyttäjäsuostumuskäytännön vaatimusten mukainen.
Lue lisää bannerin käyttöönotosta artikkelista How to Add a Cookie Banner to Your Website.

Vaihe 2: Ota käyttöön suostumustila

Käyttöönotto Google Tag Managerin avulla

1. Avaa Google Tag Manager ja siirry säilöön.
  2. Klikkaa Tagit‑kohdasta Uusi ja nimeä tagi.
  3. Klikkaa Tagin määritys ja sitten Löydä lisää tagityyppejä yhteisömalligalleriasta.
  4. Tee galleriassa haku "Secure Privacy", ja asenna secureprivacyn "Secure Privacy Banner".
  5. Lisää Secure Privacyn bannerimäärityksessä ID (Tunnus) ‑kenttään verkkotunnuksen tunnus (viimeisen kauttaviivan jälkeen ja ".js":n edellä oleva osa). Tunnus löytyy Secure Privacy ‑portaalin Installation (Asennus) ‑sivulla olevasta Secure Privacy ‑skriptistä.
  6. Määritä haluamasi maakohtaiset asetukset Oletusasetukset-kohdassa. Luo yksi rivi kullekin asetukselle, jonka haluat ohittaa (oletuksena "evätty"), ja lisää Alue-kenttään pilkuilla erotettuina niiden alueiden/maiden ISO 3166-2 ‑maatunnukset, joita kyseisen rivin asetukset koskevat.
  7. Klikkaa Lisää ja sitten Triggerit.
  8. Valitse "Suostumuksen alustus – Kaikki sivut" ja klikkaa Tallenna.
  9. Testaa säilöä klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Esikatsele. Katso testausohjeet alta.
  10. Julkaise säilösi.

Käyttöönotto muiden alustojen kautta tai muokkaamalla verkkosivuston koodia suoraan

Tee näin:

1. Kirjaudu Secure Privacy ‑tilillesi.
  2. Klikkaa muokattavaa verkkotunnusta.
  3. Valitse avattavasta Framework (Kehys) ‑valikosta GCM + IAB TCF 2.2.

Käyttöönotto Secure Privacy Legacyn avulla:

1. Kirjaudu Secure Privacy ‑tilillesi.
  2. Siirry ensin "Installation" (Asennus) ‑kohtaan ja sitten "Google consent mode" (Googlen suostumustila) ‑välilehdelle.
  3. Laita oikealla oleva Enable Google consent mode (Ota Googlen suostumustila käyttöön) ‑painike päälle.

Näin lisäät oletusarvoisen suostumusasetuksen:

1. Klikkaa Lisää asetus.
  2. Valitse kullekin kategorialle avattavasta valikosta Myönnetty/Evätty tarpeidesi mukaisesti.
  3. Lisää niiden alueiden ISO-standardin (ISO 3166-2) mukaiset koodit, joille aiot kohdistaa bannerisi. Jos et halua kohdistaa banneriasi tietyille maantieteellisille alueille eri puolilla maailmaa, lisää Alueet-kenttään "Kaikki". ISO 3166-2 ‑standardin mukaiset aluekoodit löytyvät täältä.
  4. Valitse Lisää.

Testaaminen Tag Assistantin avulla

Lue, miten voit ratkaista suostumustilaan liittyviä ongelmia Google Tag Managerin avulla.