Konfigurer Secure Privacy for at indhente brugersamtykke

For at registrere værdifuld indsigt og samtidig beskytte privatlivet for brugere skal du indhente samtykke fra dine websitebrugere. Vi anbefaler, at du bruger en administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform) eller dit indholdsstyringssystem (CMS) til at indhente samtykke og sende det til Google.

Trin 1: Konfigurer et samtykkebanner

1. Opret en konto for privatliv.
  2. Konfigurer dit banner ved hjælp af guiden "Getting Started" [Kom godt i gang].
  3. Sørg for, at dit banner overholder kravene i Googles samtykkepolitik for brugere i EU.
Du kan få flere oplysninger om bannerkonfiguration i vejledningen til at tilføje et cookiebanner på dit website.

Trin 2: Konfigurer samtykketilstand

Konfigurer ved hjælp af Google Tag Manager

1. Åbn Google Tag Manager, og gå til din container.
  2. Klik på Ny under "Tags", og navngiv tagget.
  3. Klik på Tagkonfiguration, og klik derefter på Find flere tagtyper i skabelongalleriet for fællesskabet.
  4. Søg efter "Secure Privacy" i galleriet, og installer derefter "Secure Privacy Banner" af secureprivacy.
  5. I konfigurationen til Secure Privacy-banneret skal du angive id-feltet til domæne-id'et (delen efter den sidste skråstreg og før ".js") fra dit Secure Privacy-script, som du finder på installationssiden på Secure Privacy-portalen.
  6. Konfigurer eventuelle landespecifikke indstillinger, du vil bruge, under "Standardindstillinger". Opret én række for hver indstilling, du vil tilsidesætte (standard er afvist), og brug en kommasepareret ISO 3166-2-landekode i feltet Region for at angive, hvilke regioner/lande rækkens indstillinger skal gælde for.
  7. Klik på Tilføj og derefter på Aktivering.
  8. Vælg "Initialisering af samtykke – alle sider", og klik derefter på Gem.
  9. Klik på Forhåndsvisning øverst til højre for at teste din container. Se testvejledningen nedenfor.
  10. Udgiv din container.

Konfigurer ved hjælp af andre platforme eller direkte redigering af websitekode

Sådan aktiverer du funktionen:

1. Log ind på din Secure Privacy-konto.
  2. Klik på det domæne, der skal ændres.
  3. Vælg muligheden "GCM + IAB TCF 2.2" på rullemenuen "Framework".

Aktivér ved hjælp af Secure Privacy Legacy:

1. Log ind på din Secure Privacy-konto.
  2. Gå til "Installation" og derefter fanen Google consent mode [Google-samtykketilstand].
  3. Slå knappen til (til højre) med etiketten "Enable Google consent modeAktivér Google-samtykketilstand" [Aktivér Google-samtykketilstand].

Sådan tilføjer du standardindstillingen for samtykke:

1. Klik på Add Setting [Tilføj indstilling].
  2. Vælg Granted/Denied [Godkendt/Afvist] på rullemenuen for hver kategori baseret på dine krav.
  3. Angiv regionen ved at indtaste regionens ISO-standardiserede (ISO 3166-2) koder for de specifikke regioner, du vil målrette geografisk mod med dit banner. Hvis du foretrækker ikke at målrette dit banner geografisk mod bestemte regioner rundt om i verden, skal du angive All [Alle] i feltet Regions [Regioner]. Se de relevante regionskoder i ISO 3166-2-standarden.
  4. Klik på Tilføj.

Test ved hjælp af Tag Assistant

Få flere oplysninger om, hvordan du finder og løser problemer med samtykketilstand med Google Tag Manager.