Find og løs tagproblemer ved hjælp af Tagdiagnostik

Find og løs problemer med dit websites tags ved hjælp af Tagdiagnostik
Experiment icon for Gradual feature rollout  Gradvis udrulning af funktioner: Denne funktion udrulles gradvist og er muligvis endnu ikke tilgængelig på din konto.

Du kan bruge værktøjet Tagdiagnostik til at finde og løse problemer med dit websites tags og dermed sikre, at din dataindsamling er korrekt. Du kan få adgang til værktøjet Tagdiagnostik fra Google-tagsektionerne i både Google Ads og Google Analytics og via Google Tag Manager.

Åbn værktøjet Tagdiagnostik

1. Åbn indstillingerne for Google-tagget.
    Hvor finder jeg indstillingerne for Google-tagget?
  2. Gå til underafsnittet Tagkvalitet i sektionen Dit Google-tag under indstillingerne for Google-tagget.
  3. Se statussen for tagkvaliteten, og klik derefter for at finde og løse problemer med tagget.

Statusser for tagkvalitet

Værktøjet Tagdiagnostik viser følgende statusser for tagkvalitet for at fremhæve registrerede problemer, deres alvorlighed, og hvordan du løser dem. Når du løser et problem, opdateres statussen, så den viser den nye og forbedrede tagkvalitet.

Fremragende

Fremragende betyder, at der ikke er registreret nogen problemer med Google-tagget. Du oplever ikke problemer med denne status for datakvalitet, da dine tags anses for at være fuldt optimerede. Du skal dog sørge for fortsat at tjekke statussen for tagkvaliteten, da statussen kan ændre sig, hvis der registreres nye problemer.

God

God betyder, at der ikke er registreret problemer med Google-tagget, men vi har angivet mindst én anbefaling for at forbedre kvaliteten af dit tag.

Kræver handling

"Kræver handling" betyder, at der er et problem med Google-tagget, som du skal løse. Problemet skal løses, men det er ikke et alvorligt problem.

Haster

Haster betyder, at der er registreret et akut problem med Google-tagget, som du skal løse med det samme for fortsat at måle.

Diagnostik

Vi viser dig muligvis en eller flere af følgende diagnostikker for at hjælpe dig med at identificere problemer med din taggingkonfiguration:

• Yderligere domæner, der er registreret til konfiguration: Hvis du har flere domæner som en del af brugerens sti til konvertering (f.eks. hvis en kunde lander på domæne A og derefter går til domæne B for at foretage en konvertering), skal du muligvis føje yderligere domæner til din konfiguration for at sikre, at dine tags er "langtidsholdbare" og viser nøjagtige data.
  • Kommandoen "config" fungerer ikke efter hensigten: Denne diagnostik vises, hvis dine gtag-hændelseskommandoer er før dine gtag-konfigurationskommandoer. Dette kan resultere i uventet adfærd under routing og behandling af disse hændelser.
  • Installationen af samtykketilstand er ikke i korrekt rækkefølge: Nogle af dine websider indlæser muligvis kommandoer for samtykketilstand i den forkerte rækkefølge. Det kan sende forkerte signaler om samtykke.
  • Manglende konverteringstilknytning: Denne diagnostik vises, når du har et Floodlight- og/eller et Google Ads-tag, men ikke har føjet et tag af typen konverteringstilknytning til din Google Tag Manager-container.
  • Nogle af dine sider er ikke tagget: Vi giver dig besked, hvis der er sider på dit website, der ikke er tagget, hvilket kan påvirke effektiviteten af din måling. Når dette sker, viser Oversigt over tagdækning de ikke-taggede sider for at hjælpe dig med at finde og løse problemer med sider, der ikke er tagget.