Configurar Cookie Information per obtenir el consentiment dels usuaris

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

1. Registreu-vos al compte de Cookie Information.
  2. Configureu el bàner mitjançant l'auxiliar "Getting Started" (Introducció).
  3. Assegureu-vos que el bàner compleixi els requisits de la política de consentiment dels usuaris de la UE (EUUCP) de Google.
Per obtenir més informació sobre la configuració de bàners, consulteu la guia d'implementació de Cookie Information.

Pas 2: configurar el mode de consentiment

Configurar amb Google Tag Manager

1. Obriu Google Tag Manager i navegueu fins al vostre contenidor.
  2. A "Etiquetes", feu clic a Nova i poseu un nom a l'etiqueta.
  3. Feu clic a Configuració de l'etiqueta i, tot seguit, a Descobriu més tipus d'etiquetes a la galeria de plantilles de la comunitat.
  4. A la galeria, cerqueu "Cookie Information" i, a continuació, instal·leu "Cookie Information + Consent Mode v2".
  5. A la configuració de la "plantilla de Cookie Information", marqueu la casella que hi ha al costat d'"Afegeix un bàner de consentiment de Cookie Information".
  6. A "Configuració predeterminada", definiu les opcions específiques de país que vulgueu utilitzar. Creeu una fila per a cada opció de configuració que vulgueu sobreescriure (la configuració predeterminada està denegada) i utilitzeu codis de país ISO 3166-2 separats per comes al quadre Regió per indicar quines regions o quins països ha d'incloure la configuració de la fila.
  7. Feu clic a Afegeix i, tot seguit, a Activadors.
  8. Seleccioneu "Inicialització del consentiment - Totes les pàgines" i, a continuació, feu clic a Desa.
  9. A l'extrem superior dret, feu clic a Previsualitza per provar el contenidor. Consulteu les instruccions per fer proves a continuació.
  10. Publiqueu el contenidor.

Configurar mitjançant una altra plataforma o directament des del codi del lloc web

1. Al compte de Cookie Information, aneu a "Instal·lació", a la barra lateral esquerra. Copieu el codi del quadre de codi.
  2. Si utilitzeu un creador de llocs web, consulteu la seva documentació per obtenir informació sobre com podeu implementar el codi a l'"etiqueta de la capçalera" de cada pàgina. En cas contrari, aneu al pas 3.
  3. A l'etiqueta <head> de cada pàgina (reviseu les instruccions anteriors si utilitzeu un creador de llocs web), enganxeu el codi següent seguit de l'script de la CMP que heu copiat anteriorment, a dalt de tot de l'etiqueta <head>. Tingueu present que aquest pas és fonamental perquè la CMP funcioni correctament.

<script>

// Definiu dataLayer i la funció gtag.

window.dataLayer = window.dataLayer || [];

function gtag(){dataLayer.push(arguments);}

// IMPORTANT: NO COPIEU I ENGANXEU SENSE MODIFICAR LA LLISTA DE REGIONS

//Definiu el consentiment predeterminat per a regions específiques d'acord amb els vostres requisits

gtag('consent', 'default', {

'ad_storage': 'denied',

'ad_user_data': 'denied',

'ad_personalization': 'denied',

'analytics_storage': 'denied',

'regions':[<list of ISO 3166-2 region codes>]

});

// Definiu el consentiment predeterminat per a la resta de regions d'acord amb els vostres requisits

gtag('consent', 'default', {

'ad_storage': 'granted',

'ad_user_data': 'granted',

'ad_personalization': 'granted',

'analytics_storage': 'granted'

});

</script>

<!--L'script del bàner va aquí!-->

Fer proves amb Tag Assistant

Obteniu més informació sobre com podeu resoldre problemes relacionats amb el mode de consentiment amb Google Tag Manager.