BigCommerce instellen om toestemming van gebruikers te verkrijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

Meer informatie over hoe u uw toestemmingsbanner instelt met een platform om toestemming te beheren of met een contentmanagementsysteem

Stap 1: Stel een toestemmingsbanner in

Zo zet u de toestemmingsmodus in uw BigCommerce-account aan:

1. Log in op BigCommerce.
  2. Klik links op Instellingen en scroll omlaag naar Beveiliging en privacy.
  3. Vink onder 'Privacy van uw klanten' het selectievakje naast Toestemming voor cookies bijhouden aan.
  4. Als u een privacybeleid heeft, plakt u de URL in het vak naast URL voor privacybeleid.
  5. Klik op Opslaan.

Nadat u de toestemmingsbanner heeft aangezet, wordt de toestemmingsmodus ook automatisch aangezet.