Näin asetat BigCommercen pyytämään käyttäjän suostumusta

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Lue lisää suostumusbannerin käyttöönotosta suostumustenkäsittelyalustan tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Vaihe 1: Ota käyttöön suostumusbanneri

Näin otat suostumustilan käyttöön BigCommerce-tilillä:

1. Kirjaudu BigCommerceen.
  2. Klikkaa vasemmalta "Settings" (Asetukset) ja vieritä alaspäin kohtaan "Security and Privacy" (Turvallisuus ja yksityisyys).
  3. Mene kohtaan "Your Customers’ Privacy" (Asiakkaiden yksityisyys) ja merkitse kohdan Cookie Consent Tracking (Evästesuostumuksen seuranta) ruutu valituksi.
  4. Jos sinulla on tietosuojakäytäntö, liitä sen URL-osoite kohdan "Privacy Policy URL" vieressä olevaan kenttään.
  5. Klikkaa Tallenna.

Kun olet ottanut suostumusbannerin käyttöön, myös suostumustila on käytössä automaattisesti.