Configurar BigCommerce per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar el bàner de consentiment amb una plataforma de gestió del consentiment o un sistema de gestió de continguts.

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

Per activar el mode de consentiment al compte de BigCommerce, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió a BigCommerce.
  2. Al costat esquerre, feu clic a "Configuració" i, a continuació, desplaceu-vos cap avall fins a "Seguretat i privadesa".
  3. A "Privadesa dels clients", marqueu la casella que hi ha al costat de Seguiment del consentiment de galetes.
  4. Si teniu una política de privadesa, enganxeu-ne l'URL al quadre que hi ha al costat d'"URL de la política de privadesa".
  5. Feu clic a Desa.

Un cop hàgiu activat el bàner de consentiment, el mode de consentiment també s'activarà automàticament.