Ställa in Ecwid för att inhämta användares samtycke

För att få värdefulla insikter och samtidigt skydda användarnas integritet måste du inhämta samtycke från webbplatsanvändarna. Vi rekommenderar att du använder en plattform för samtyckeshantering (CMP) eller använder ditt innehållshanteringssystem (CMS) för att inhämta samtycke och skicka det till Google.

Så här aktiverar du samtyckesläget i ditt Ecwid-konto:

1. Logga in på ditt Ecwid-konto för att komma åt översikten.
  2. Klicka på Inställningar på den vänstra menyn.
  3. Klicka på Legal i rullgardinsmenyn Settings.
  4. Leta reda på Customers’ consent settings och aktivera reglaget för Cookie consent banner.
    An image showing the cookie consent banner switch in Ecwid.

Dina inställningar sparas automatiskt och bannern är nu aktiv.