Configurar Ecwid per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Per activar el mode de consentiment al compte de Ecwid, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió al compte d'Ecwid per accedir al tauler.
  2. Al menú de l'esquerra, feu clic a Settings (Configuració).
  3. Al menú desplegable "Settings", feu clic a Legal.
  4. A "Customers' consent settings" (Configuració de consentiment dels clients), commuteu l'interruptor Cookie consent banner (Bàner de consentiment de galetes).
    An image showing the cookie consent banner switch in Ecwid.

Les vostres eves preferències es desaran automàticament i el bàner estarà actiu.