Näin asetat HubSpotin pyytämään käyttäjän suostumusta

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Lue lisää suostumusbannerin käyttöönotosta suostumustenkäsittelyalustan tai sisällönhallintajärjestelmän avulla.

Vaihe 1: Ota käyttöön suostumusbanneri

1. Klikkaa HubSpot-tilisi yläpalkista Settings (Asetukset) ‑rataskuvaketta.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivupaneelista Privacy & Consent (Yksityisyys ja suostumus).
  3. Klikkaa Cookies (Evästeet) ‑välilehteä.
  4. Valitse HubSpotin hostaama verkkotunnus tai klikkaa Add an external domain (Lisää ulkoinen verkkotunnus), jos haluat lisätä ulkoisesti hostatun verkkotunnuksen.
  5. Klikkaa "Domain" (Verkkotunnus) ‑sivulta Create consent banner (Luo suostumusbanneri).
    An illustration that locates the "Create consent banner" button on Hubspot.
  6. Lisää bannerillesi sisäinen nimi "Configuration" (Määritys) ‑sivulla.
  7. Lisää "URL Path" (URL-polku) ‑kohtaan polku, jos haluat käyttää banneria vain kyseisessä URL-osoitteessa. Jätä polku tyhjäksi, jos haluat käyttää banneria koko verkkotunnuksessa.
  8. Valitse "Countries" (Maat) ‑kohdassa Euroopan unionissa tai Euroopan talousalueella olevia maita tai Yhdistynyt kuningaskunta.
  9. Valitse Next (Seuraava).
    An illustration that shows how to create a consent banner in Hubspot.
  10. Valitse bannerityypiksi "Opt-in" (Myöntäminen). Klikkaa Publish (Julkaise).

Vaihe 2: Ota käyttöön suostumustila

Suostumustilan käyttöönoton tarkistaminen

Jos sinulla on suostumuksen myöntämiseen käytettävä banneri, suostumustila on otettu käyttöön. Jos sinulla on jo suostumuksen eväämiseen käytettävä banneri ja haluat käyttää suostumustilaa, tee näin:

1. Avaa Actions (Toiminta) ‑valikko ja klikkaa Edit (Muokkaa).
    An illustration showing how to edit consent banners in Hubspot.
  2. Valitse bannerityypiksi "Opt-in" (Myöntäminen).
  3. Klikkaa Choose a language (Valitse kieli) ja valitse pudotusvalikosta haluamasi kieli.
  4. Muokkaa banneritekstiä avaamalla tiivistettävät otsikot: "Consent banner content" (Suostumusbannerin sisältö) ja "Consent banner categories" (Suostumusbannerin kategoriat). Tässä vaiheessa voit lisätä linkkejä ja lisätietoja, jotka näkyvät sivuston kävijöille.
    An illustration showing how to select a language for a consent banner in Hubspot.
  5. Klikkaa Publish (Julkaise).