Konfigurer HubSpot til indhentning af brugersamtykke

For at registrere værdifuld indsigt og samtidig beskytte privatlivet for brugere skal du indhente samtykke fra dine websitebrugere. Vi anbefaler, at du bruger en administrationsplatform for samtykke (CMP, Consent Management Platform) eller dit indholdsstyringssystem (CMS) til at indhente samtykke og sende det til Google.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer dit samtykkebanner med en administrationsplatform for samtykke eller et indholdsstyringssystem.

Trin 1: Konfigurer et samtykkebanner

1. På din HubSpot-konto skal du klikke på tandhjulsikonet Indstillinger i den øverste værktøjslinje.
  2. Klik på Privatliv og samtykke i sidepanelet til venstre.
  3. Klik på fanen Cookies.
  4. Vælg et HubSpot-hostet domæne, eller klik på Tilføj et eksternt domæne for at tilføje et eksternt hostet domæne.
  5. Klik på Opret samtykkebanner på siden "Domæne".
    An illustration that locates the "Create consent banner" button on Hubspot.
  6. Giv dit banner et internt navn på siden "Konfiguration".
  7. Angiv en sti under "Webadressesti", hvis dit banner kun skal gælde for den pågældende webadresse. Lad stien stå tom for at anvende banneret på hele domænet.
  8. Vælg landene i EU, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien under "Lande".
  9. Klik på Næste.
    An illustration that shows how to create a consent banner in Hubspot.
  10. Vælg bannertypen "Tilvælg". Klik på Udgiv.

Trin 2: Konfigurer samtykketilstand

Verificer konfigurationen af din samtykketilstand

Hvis du har et tilvalgsbanner, er samtykketilstand konfigureret. Hvis du allerede har et fravalgsbanner, og du vil bruge samtykketilstand, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Åbn rullemenuen Handlinger, og klik derefter på Rediger.
    An illustration showing how to edit consent banners in Hubspot.
  2. Vælg bannertypen "Tilvælg".
  3. Klik på Vælg et sprog, og vælg et sprog på rullelisten.
  4. Rediger bannerteksten ved at åbne overskrifterne "Samtykkebannerindhold" og "Samtykkebannerkategorier", der kan skjules. I dette trin kan du tilføje links og andre oplysninger, der skal vises til de besøgende på websitet.
    An illustration showing how to select a language for a consent banner in Hubspot.
  5. Klik på Udgiv.