Configurar HubSpot per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Obteniu més informació sobre com podeu configurar el bàner de consentiment amb una plataforma de gestió del consentiment o un sistema de gestió de continguts.

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

1. Des del compte de HubSpot, feu clic a la icona d'engranatge Settings (Configuració), a la barra d'eines superior.
  2. Al tauler lateral de l'esquerra, feu clic a Privacy and Consent (Privadesa i consentiment).
  3. Feu clic a la pestanya Cookies (Galetes).
  4. Seleccioneu un domini allotjat a HubSpot o feu clic a Add an external domain (Afegeix un domini extern) per afegir un domini allotjat externament.
  5. A la pàgina "Domain" (Domini), feu clic a Create consent banner (Crea un bàner de consentiment).
    An illustration that locates the "Create consent banner" button on Hubspot.
  6. A la pàgina "Configuration" (Configuració), poseu un nom intern al bàner.
  7. Especifiqueu un camí a "URL Path" (Camí de l'URL) si voleu que el bàner només s'apliqui a aquest URL. Deixeu el camí en blanc per aplicar el bàner a tot el domini.
  8. A "Countries" (Països), seleccioneu els països de la Unió Europea, de l'Espai Econòmic Europeu i del Regne Unit.
  9. Feu clic a Següent.
    An illustration that shows how to create a consent banner in Hubspot.
  10. Trieu un tipus de bàner d'activació. Feu clic a Publish (Publica).

Pas 2: configurar el mode de consentiment

Verificar la configuració del mode de consentiment

Si teniu un bàner d'activació, el mode de consentiment està configurat. Si ja teniu un bàner de desactivació i voleu utilitzar el mode de consentiment, heu de seguir aquests passos:

1. Obriu el menú desplegable Actions (Accions) i, tot seguit, feu clic a Edit (Edita).
    An illustration showing how to edit consent banners in Hubspot.
  2. Trieu un tipus de bàner d'activació.
  3. Feu clic a Choose a language (Tria un idioma) i selecciona un idioma de la llista desplegable.
  4. Per editar el contingut de text del bàner, obriu els encapçalaments "Consent banner content" (Contingut del bàner de consentiment) i "Consent banner categories" (Categories del bàner de consentiment) que es poden replegar. Durant aquest pas es poden afegir enllaços i informació addicional perquè es mostrin als visitants del lloc web.
    An illustration showing how to select a language for a consent banner in Hubspot.
  5. Feu clic a Publish (Publica).