Käyttäjäsuostumusten pyytämisen käyttöönotto Dudassa

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Suostumustilan käyttöönotto

Näin voit ottaa suostumustilan käyttöön Duda‑tililläsi:

1. Kirjaudu Dudan hallintapaneeliin.
  2. Valitse muokattava sivusto. Suosittelemme, että valitset jonkin tietosuojakumppaniemme vaihtoehdoista.

Jos valintasi on Usercentrics:

1. Valitse vasemmasta paneelista App Store ja klikkaa sitten Privacy and Compliance (Yksityisyys ja vaatimustenmukaisuus).
    An image showing the plugin install section in the Duda dashboard.
  2. Kun liitännäinen on asennettu, näet kaksi vaihtoehtoa: "Free" tai "Business". Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.
  3. Jatka valitsemalla Got it ja aloita käyttöönotto valitsemalla Start Setup. Skanneri havaitsee sivustosi tuotteet. Tämä voi kestää useita minuutteja.
  4. Jos myös sivustolle määrittämäsi Googlen tuotteet ovat havaittujen tuotteiden listalla, vahvista käyttöönotto valitsemalla Confirm Setup.
    An image showing the confirm setup section in the Duda dashboard.
  5. Lisää "Website information" ‐kohtaan rekisterinpitäjäsi nimi.
  6. Tallenna asetukset klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Save Settings ja julkaise uudelleen klikkaamalla Republish.
    An image showing the data controller settings section in the Duda dashboard.

Jos valintasi on Termly:

1. Valitse vasemmasta paneelista App Store ja klikkaa sitten Privacy and Compliance (Yksityisyys ja vaatimustenmukaisuus).
  2. Kun liitännäinen on asennettu, näet kaksi vaihtoehtoa: "Basic" ja "Pro". Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto.
  3. Jatka valitsemalla Got it.
  4. Kirjaudu sisään Termly‑tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, luo sellainen klikkaamalla Sign up.
  5. Klikkaa hallintapaneelista Get Started.
  6. Valitse Scan Now. Tarkistuksessa menee muutama minuutti.
  7. Kun tarkistus on valmis, avaa raportti klikkaamalla View Report.
  8. Jos haluat luoda yksinkertaisen evästekäytännön havaituille tageille, klikkaa Generate Cookie Policy.
  9. Klikkaa Add to Website (Lisää verkkosivustolle).
  10. Laajenna valikko klikkaamalla vasemmasta paneelista Consent Management (Suostumustenkäsittely) ja valitse sitten Consent Banner (Suostumusbanneri).
    An image showing the consent banner settings section in the Duda dashboard.
  11. Ota suostumusbanneri käyttöön valitsemalla oikeasta yläkulmasta "Consent Banner" päälle.
  12. Vieritä Consent Settings ‑kohtaan ja valitse "Google Consent Mode” ‑asetukseksi On (päällä).
    An image showing the consent mode settings section in the Duda dashboard.
  13. Vieritä alareunaan ja tallenna valitsemalla Save.
  14. Julkaise sivusto uudelleen ja päivitä sivu, niin näet suostumusbannerin.