Configurar Duda per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Configurar el mode de consentiment

Per activar el mode de consentiment al compte de Duda, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu sessió al tauler de Duda.
  2. Seleccioneu el lloc web que vulgueu editar. Us recomanem que seleccioneu una de les opcions que s'enumeren d'un dels nostres partners de privadesa.

Si seleccioneu Usercentrics:

1. Al tauler de l'esquerra, seleccioneu App Store (Botiga d'aplicacions) i, a continuació, feu clic a Privacy and Compliance (Privadesa i compliment).
    An image showing the plugin install section in the Duda dashboard.
  2. Un cop instal·lat el connector, se us oferiran dues opcions de plans: "Free" (Gratuït) o "Business" (Empresa). Trieu la més adient per a la vostra empresa.
  3. Per continuar, feu clic a Got it (Entesos) i, tot seguit, a Start Setup (Inicia la configuració). L'escàner detectarà els productes del vostre lloc web. Això pot tardar uns quants minuts.
  4. Si els productes de Google que heu configurat al vostre lloc web també figuren a la llista de productes detectats, feu clic a Confirm Setup (Confirma la configuració).
    An image showing the confirm setup section in the Duda dashboard.
  5. A la secció "Website information" (Informació del lloc web), introduïu el nom del responsable de fitxer.
  6. A l'extrem superior dret, feu clic a Save Settings (Desa la configuració) i Republish (Torna a publicar).
    An image showing the data controller settings section in the Duda dashboard.

Si seleccioneu Termly:

1. Al tauler de l'esquerra, seleccioneu App Store (Botiga d'aplicacions) i, a continuació, feu clic a Privacy and Compliance (Privadesa i compliment).
  2. Un cop instal·lat el connector, se us oferiran dues opcions de plans: "Basic" (Bàsic) o "Pro" (Professional). Trieu la més adient per a la vostra empresa.
  3. Per continuar, feu clic a Got it (Entesos).
  4. Inicieu sessió amb el vostre compte de Termly. Si no en teniu cap, feu clic a Sign up (Registreu-vos) per crear-ne un.
  5. Al tauler, feu clic a Get Started (Comença).
  6. Des d'aquí, feu clic a Scan Now (Escaneja ara). L'escaneig tardarà uns quants minuts a completar-se.
  7. Quan l'escaneig hagi acabat, feu clic a View Report (Mostra l'informe).
  8. Feu clic a Generate Cookie Policy (Genera una política de galetes) per obtenir un esborrany d'una política senzilla per a les etiquetes detectades.
  9. Feu clic a Add to Website (Afegeix al lloc web).
  10. Al tauler de l'esquerra, feu clic a Consent Management (Gestió del consentiment) per desplegar el menú i, a continuació, feu clic a Consent Banner (Bàner de consentiment).
    An image showing the consent banner settings section in the Duda dashboard.
  11. Des d'allà, a l'extrem superior dret, activeu "Consent Banner" (Bàner de consentiment) amb el commutador.
  12. Desplaceu-vos cap avall fins a "Consent Settings" (Configuració de consentiment) i, a "Google Consent Mode" (Mode de consentiment de Google), trieu On (Activat).
    An image showing the consent mode settings section in the Duda dashboard.
  13. Desplaceu-vos fins al final de la pàgina i feu clic a Save (Desa).
  14. Torneu a publicar el lloc web i a carregar la pàgina per veure el bàner amb el mode de consentiment.