Complianz instellen om toestemming van gebruikers te verkrijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

Stap 1: Stel een toestemmingsbanner in

1. Ga in uw WordPress-implementatie naar de pagina Plugins (Plug-ins) om de Complianz-plug-in te installeren.
  2. Klik op Add New (Nieuwe toevoegen) en zoek naar Complianz. Installeer 'Complianz – AVG/CCPA-toestemming voor cookies'.
  3. Open de instellingen van de Complianz-plug-in en gebruik de wizard om uw banner te configureren. Zorg dat uw banner voldoet aan de vereisten in het Google-beleid voor toestemming van gebruikers in de EU.

Stap 2: Stel de toestemmingsmodus in

U kunt de toestemmingsmodus in de wizard aanzetten onder Statistieken – Configuratie.