Configurar Complianz per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

1. A la implementació de WordPress, instal·leu el connector Complianz navegant fins a la pàgina "Plugins" (Connectors).
  2. Feu clic a Add new (Afegeix) i, a continuació, cerqueu Complianz. Instal·leu "Complianz – GDPR/CCPA Cookie Consent" (Complianz – Consentiment de galetes de l'RGPD/CCPA).
  3. Obriu la configuració del connector Complianz i utilitzeu l'auxiliar per configurar el bàner. Confirmeu que el bàner compleixi els requisits de la política de consentiment dels usuaris de la UE de Google (EUUCP).

Pas 2: configurar el mode de consentiment

Podeu activar el mode de consentiment a l'auxiliar, a "Estadístiques - Configuració".