Ställa in Commanders Act för att inhämta användares samtycke

För att få värdefulla insikter och samtidigt skydda användarnas integritet måste du inhämta samtycke från webbplatsanvändarna. Vi rekommenderar att du använder en plattform för samtyckeshantering (CMP) eller använder ditt innehållshanteringssystem (CMS) för att inhämta samtycke och skicka det till Google.

Steg 1: Konfigurera en samtyckesbanner

1. Kontakta Commanders Act för att registrera dig för och få åtkomst till deras plattform.
  2. Skapa kategorier för cookies.
  3. Gå till panelen till vänster och öppna fliken Sources.
  4. Klicka på Privacy Banners. Ställ sedan in bannern via Commanders Act Consent Module.
  5. Se till att bannern uppfyller kraven i Googles policy för användares medgivande inom EU (EUUCP). Mer information om hur du ställer in Commanders Act-bannern finns i denna artikel om TagCommander och denna artikel om Google Taggstyrning.

Steg 2: Ställa in samtyckesläget

1. Slå Google Consent Mode i Commander's Act-arbetsytan.
  2. Klicka på Modify på skärmen Modify privacy.
  3. När implementeringen är klar får du en webbadress så att du enkelt kan integrera bannern på webbplatser.
    • Klicka på Generate and Deploy högst upp till höger.

Om du behöver mer hjälp kan du läsa om Google Consent Mode i Commanders Act CMP.

Testa med Tag Assistant

Läs mer om hur du felsöker samtyckesläget med Google Taggstyrning.