Commanders Act instellen om toestemming van gebruikers te verkrijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

Stap 1: Stel een toestemmingsbanner in

1. Neem contact op met Commanders Act om u aan te melden voor en toegang te krijgen tot het platform.
  2. Maak uw cookiecategorieën.
  3. Ga naar het linkerdeelvenster en open het tabblad Bronnen.
  4. Klik op Privacybanners. Nu kunt u uw banner instellen met de toestemmingsmodule van Commanders Act.
  5. Zorg dat uw banner voldoet aan de vereisten van het Google-beleid voor toestemming van gebruikers in de EU. Voor meer informatie over hoe u Commanders Act-banners instelt, neemt u dit artikel voor TagCommander of dit artikel voor Google Tag Manager door.

Stap 2: Stel de toestemmingsmodus in

1. Zet in uw Commander's Act-werkruimte de toestemmingsmodus van Google op AAN.
  2. Klik op Aanpassen in het venster Privacy aanpassen.
  3. Nadat de implementatie is doorgevoerd, krijgt u een URL voor een eenvoudige integratie op elke website.
    • Klik rechtsboven op Maken en implementeren.

Lees meer informatie over de toestemmingsmodus van Google in het CMP van Commanders Act als u meer hulp nodig heeft.

Testen met Tag Assistant

Meer informatie over hoe u problemen met de toestemmingsmodus oplost met Google Tag Manager