Näin asetat Commanders Actin pyytämään käyttäjän suostumusta

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Vaihe 1: Ota käyttöön suostumusbanneri

1. Ole yhteydessä Commanders Actiin, jotta voit rekisteröityä ja saada pääsyn alustalle.
  2. Luo evästekategoriat.
  3. Siirry vasemmalla olevaan paneeliin ja avaa "Sources" (Lähteet) ‑välilehti.
  4. Klikkaa Privacy Banners (Yksityisyysbannerit). Määritä banneri Commanders Act Consent Modulen avulla.
  5. Varmista, että banneri on Googlen EU-käyttäjäsuostumuskäytännön vaatimusten mukainen. Lisätietoa Commanders Actin bannerin käyttöönotosta saat tästä TagCommanderia käsittelevästä artikkelista tai tästä Google Tag Manageria käsittelevästä artikkelista.

Vaihe 2: Ota käyttöön suostumustila

1. Laita Commanders Actin työtilassa kohdan "Google Consent Mode" (Googlen suostumustila) valitsin PÄÄLLE.
  2. Klikkaa "Modify privacy" (Muokkaa yksityisyyttä) ‐näkymästä Modify (Muokkaa).
  3. Kun käyttöönotto on tehty, saat URL-osoitteen, jonka avulla voit integroida suostumustilan helposti mille tahansa verkkosivustolle.
    • Klikkaa oikeasta yläkulmasta Generate and Deploy (Luo ja ota käyttöön).

Jos tarvitset lisää ohjeita, tutustu tähän artikkeliin.

Testaaminen Tag Assistantin avulla

Lue, miten voit ratkaista suostumustilaan liittyviä ongelmia Google Tag Managerin avulla.