Configurar Shopify per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Per activar el mode de consentiment al compte de Shopify, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió al compte de Shopify.
  2. A la part inferior del menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Settings (Configuració).
  3. Al menú, feu clic a Customer privacy (Privadesa del client).
  4. Obre la secció "Cookie banner" (Bàner de galetes) i fes clic a Set up banner (Configura el bàner).
  5. Confirmeu les preferències d'aspecte i de posició i, a continuació, feu clic a Activate cookie banner (Activa el bàner de galetes).
  6. Confirma en quines regions s'ha de mostrar el bàner i fes clic a Activate (Activa).

Un cop hàgiu activat el bàner de consentiment, el mode de consentiment s'activarà automàticament.