Square Online instellen om toestemming van gebruikers te verkrijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

Zo zet u de toestemmingsmodus in uw Square Online-account aan:

1. Log in op uw Square Online-account en ga naar uw online dashboard.
  2. Open het hamburgermenu in het linkerdeelvenster en klik op Online.
  3. Klik op Website onder Overzicht.
  4. Kies Sitevoorkeuren in het dropdownmenu.
  5. Klik op Cookietoestemming instellen.
  6. Klik op Inclusief door onze partner geleverde banner en dan op Opslaan.

Cookiebot scant u set automatisch en past het gedrag van de banner aan.