Configurar Square Online per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Per activar el mode de consentiment al compte de Square Online, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió al compte de Square Online i accediu al tauler en línia.
  2. Obriu el menú d'opcions del tauler esquerre i, a continuació, feu clic a Online.
  3. A "Visió general", feu clic a Lloc web.
  4. Al menú desplegable, trieu Preferències del lloc web.
  5. Feu clic a Configura el consentiment de galetes.
  6. Feu clic a Bàner inclòs proporcionat pel nostre partner i, tot seguit, a Desa.

Cookiebot analitzarà automàticament el vostre conjunt i ajustarà el comportament del bàner.