Wix instellen om toestemming van gebruikers te krijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

1. Log in op uw Wix-account en open uw dashboard.
  2. Klik in het linkermenu op Settings (Instellingen).
    Een afbeelding van de instellingen voor privacy en cookies in Wix.
  3. Open de optie 'Privacy & cookies' (Privacy en cookies) en klik op Edit Cookie Banner (Cookiebanner bewerken).
    Een afbeelding die toont hoe u de instellingen voor de cookiebanner kunt bewerken in Wix.
  4. Zet de knop 'Display cookie banner on site' (Cookiebanner op site tonen) aan.
  5. Klik op Save & Publish (Opslaan en publiceren).
    Een afbeelding van de weergave-instellingen van de cookiebanner in Wix.

Nadat u de toestemmingsbanner heeft aangezet, wordt de toestemmingsmodus ook automatisch aangezet.