Näin asetat Wixin pyytämään käyttäjän suostumusta

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

1. Kirjaudu Wix-tilillesi ja avaa hallintapaneeli.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Settings (Asetukset).
    An image showing the settings for privacy and cookies in Wix.
  3. Avaa "Privacy & cookies" (Yksityisyys ja evästeet) ‐vaihtoehto ja klikkaa Edit Cookie Banner (Muokkaa evästebanneria).
    An image showing how to edit the cookie banner settings in Wix.
  4. Laita "Display cookie banner on site" (Näytä evästebanneri sivustolla) ‑valitsin päälle tai pois päältä.
  5. Klikkaa Save & Publish (Tallenna ja julkaise).
    An image showing the cookie banner display settings in Wix.

Kun olet ottanut suostumusbannerin käyttöön, myös suostumustila on käytössä automaattisesti.