Configurar Wix per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

1. Inicieu la sessió al compte de Wix i, tot seguit, obriu el tauler.
  2. Al menú de l'esquerra, feu clic a Settings (Configuració).
    Imatge que mostra la configuració de privadesa i galetes a Wix.
  3. Obriu l'opció "Privacy & cookies" (Privadesa i galetes) i, a continuació, feu clic a Edit Cookie Banner (Edita el bàner de galetes).
    Imatge que mostra com es pot editar la configuració del bàner de galetes a Wix.
  4. Commuteu el botó "Display cookie banner on site" (Mostra el bàner de galetes al lloc web).
  5. Feu clic a Save & Publish (Desa i publica).
    Imatge que mostra la configuració de visualització del bàner de galetes a Wix.

Un cop hàgiu activat el bàner de consentiment, el mode de consentiment també s'activarà automàticament.