Konfigurer innhenting av brukersamtykke via one.com

Du kan få verdifull statistikk samtidig som du ivaretar personvernet, ved å innhente samtykke fra brukere på nettstedet ditt. Vi anbefaler at du bruker en plattform for samtykkestyring (CMP) eller samarbeider med bedriften bak innholdsstyringssystemet ditt (CMS) om å innhente samtykke og sende det til Google.

Følg denne veiledningen for å konfigurere et samtykkebanner i one.com-kontoen din:

1. Logg på one.com-kontoen din.
  2. Naviger til kontrollpanelet, og klikk på Website Builder (nettstedsbygger).
  3. Åpne Website settings-rullegardinmenyen (nettstedsinnstillinger), og klikk på Cookie banner (banner for informasjonskapsler).
  4. Sett bryteren «Enable Cookie Information banner» (slå på banneret med informasjon om informasjonskapsler) i PÅ-posisjon.
  5. Klikk på Publish (publiser).

Når du har slått på samtykkebanneret, aktiveres automatisk også samtykkemodus.