One.com instellen om toestemming van gebruikers te verkrijgen

Als u waardevolle inzichten wilt krijgen terwijl u de privacy van de gebruiker beschermt, moet u toestemming van de gebruikers van uw website verzamelen. We raden u aan een platform om toestemming te beheren (CMP) te gebruiken of samen te werken met uw contentmanagementsysteem (CMS) om toestemming te verzamelen en naar Google te sturen.

Zo stelt u een toestemmingsbanner in uw one.com-account in:

1. Log in op uw one.com-account.
  2. Ga naar het dashboard en klik op Websitebouwer.
    An illustration that shows the Website Builder in One.com.
  3. Open het dropdownmenu Website-instellingen en klik op Cookiebanner.
    An illustration that shows the Website settings page in One.com.
  4. Zet de optie Cookie Information-banner aan.
    An illustration that shows how to enable the cookie information banner in One.com.
  5. Klik op Publiceren.

Nadat u de toestemmingsbanner heeft aangezet, wordt de toestemmingsmodus ook automatisch aangezet.