Näin asetat one.comin pyytämään käyttäjän suostumusta

Jos haluat saada arvokasta tietoa ja suojata samalla käyttäjien yksityisyyttä, sinun on pyydettävä suostumus verkkosivustosi käyttäjiltä. Suosittelemme, että keräät suostumuksen ja lähetät sen Googlelle suostumustenkäsittelyalustan (CMP) tai sisällönhallintajärjestelmän (CMS) avulla.

Näin otat suostumusbannerin käyttöön one.com-tilillä:

1. Kirjaudu one.com-tilillesi.
  2. Siirry ohjauspaneeliin ja klikkaa Website Builder (Sivustotyökalu).
    An illustration that shows the Website Builder in One.com.
  3. Klikkaa avattavaa Website settings (Verkkosivuston asetukset) ‑valikkoa ja sitten Cookie banner (Evästebanneri).
    An illustration that shows the Website settings page in One.com.
  4. Laita kohdan "Enable Cookie Information banner" (Ota käyttöön evästetietobanneri) valitsin päälle.
    An illustration that shows how to enable the cookie information banner in One.com.
  5. Klikkaa Publish (Julkaise).

Kun olet ottanut suostumusbannerin käyttöön, myös suostumustila on käytössä automaattisesti.