Configurar One.com per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Per configurar un bàner de consentiment al vostre compte de one.com, seguiu aquestes instruccions:

1. Inicieu la sessió al compte de one.com.
  2. Navegueu fins al tauler de control i, tot seguit, feu clic a Website Builder.
    An illustration that shows the Website Builder in One.com.
  3. Obriu el menú desplegable Configuració del lloc web i, tot seguit, feu clic a Bàner de galetes.
    An illustration that shows the Website settings page in One.com.
  4. Commuteu el bàner "Activa el bàner d'informació de les galetes" a activat.
    An illustration that shows how to enable the cookie information banner in One.com.
  5. Feu clic a Publica.

Un cop hàgiu activat el bàner de consentiment, el mode de consentiment també s'activarà automàticament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda