Configurar Usercentrics per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

Si no heu creat cap compte de Usercentrics, podeu registrar-vos mitjançant el compte de Google Ads per simplificar la configuració. Un cop hàgiu creat el compte, seleccioneu un nom de configuració i el marc legal per al qual voleu crear el bàner de consentiment. Obteniu més informació sobre la plataforma de gestió del consentiment (CMP) de Usercentrics.

1. Inicieu la sessió al compte de Usercentrics.
  2. Navegueu fins a la pestanya "Configuration" (Configuració).
  3. Seleccioneu els idiomes i la configuració legal. El mode de consentiment de Google està activat de manera predeterminada. DPS Scanner, que es pot activar a la pestanya "Services" (Serveis), identifica els serveis de tercers, com ara galetes i altres sistemes de seguiment, que s'utilitzen al teu lloc web, i proporciona categoritzacions suggerides.
  4. Seleccioneu els serveis de tractament de dades (DPS) rellevants per al vostre lloc web i, a continuació, personalitzeu el disseny i el contingut del bàner de consentiment a les pestanyes "Appearance and Content" (Aspecte i contingut).
    An illustration of the Appearance page in Usercentrics.
  5. Si feu servir Google Tag Manager i voleu implementar la CMP de Usercentrics a través d'aquesta eina, continueu amb la instal·lació de la plantilla de Tag Manager.
  6. Si voleu continuar amb la implementació diecta, reviseu les instruccions per copiar l'script de CMP al darrer pas del flux d'incorporació i inseriu-la a la capçalera del vostre lloc web. Assegureu-vos de personalitzar l'script de DPS implementat al vostre lloc web des del pas 3.

Pas 2: configurar el mode de consentiment

Per implementar el mode de consentiment, reviseu l'exemple d'implementació que proporciona Usercentrics. Si utilitzeu la plantilla de Google Tag Manager de Usercentrics, tingueu present que no caldrà que feu res més.