Configurar Cookiebot per obtenir el consentiment dels usuaris

Per capturar estadístiques valuoses i alhora protegir la privadesa de l'usuari, heu d'obtenir el consentiment dels usuaris del vostre lloc web. Us recomanem que utilitzeu una plataforma de gestió del consentiment (CMP) o que treballeu amb el vostre sistema de gestió de continguts (CMS) per obtenir el consentiment i enviar-lo a Google.

Pas 1: configurar un bàner de consentiment

1. Inicieu la sessió al compte de Cookiebot.
  2. Per configurar les categories de bàner i de galetes, seguiu el flux de configuració. Afegiu el vostre domini i seleccioneu la normativa per a la configuració del bàner. A continuació, personalitzeu el disseny i el contingut del bàner de consentiment.
    A screenshot showing consent banner settings in Cookiebot.
  3. L'escàner de Cookiebot identificarà i classificarà automàticament tots els sistemes de seguiment i totes les galetes de tercers que s'utilitzen al vostre lloc web. Un cop completat l'anàlisi, inseriu el bàner de consentiment al vostre lloc web.
  4. Si feu servir Google Tag Manager i voleu implementar la CMP de Cookiebot mitjançant aquesta eina, continueu amb la instal·lació de la plantilla de Tag Manager.

Si voleu continuar amb la instal·lació manual, reviseu les instruccions per copiar l'etiqueta de script de CMP al darrer pas del flux d'incorporació i inseriu-la a la capçalera del vostre lloc web. Obteniu més informació sobre com podeu començar a utilitzar la interfície d'administració.

Pas 2: configurar el mode de consentiment

Cookiebot ofereix els modes de consentiment bàsic i avançat. Les instruccions expliquen com podeu configurar les etiquetes per detectar el consentiment. Si voleu utilitzar el mode de consentiment avançat, seguiu les instruccions addicionals sobre la implementació de Google Tag Manager.

• Mode de consentiment bàsic: el mode de consentiment bàsic només està disponible per a les etiquetes de tercers.
  • Mode de consentiment avançat: les etiquetes pròpies de Google tenen el "consentiment integrat", de manera que, per activar el mode de consentiment avançat, assigneu l'activador que utilitzaríeu normalment.
  1. Des del compte de Cookiebot, afegiu l'script del mode de consentiment abans de l'etiqueta de Google.

2. Seleccioneu l'etiqueta per a la qual voleu configurar els requisits de consentiment i canvieu al mode d'edició.
  3. Desplegueu la secció "Configuració avançada" i, a continuació, desplegueu "Configuració de consentiment".
  4. Seleccioneu Cal un consentiment addicional perquè l'etiqueta s'activi i, a continuació, trieu el tipus d'emmagatzematge que voleu que es requereixi perquè l'etiqueta s'activi.
  5. Si utilitzeu algun activador de "càrrega de la pàgina", us recomanem que els substituïu per un activador d'esdeveniment "cookie_consent_update" personalitzat.

Configurar i provar el mode de consentiment

Si feu servir la plantilla de Google Tag Manager de Cookiebot, no hi ha cap configuració addicional. Ara bé, si heu implementat manualment la CMP de Cookiebot, assegureu-vos que també hàgiu implementat l'estat del mode de consentiment predeterminat com a script abans de l'etiqueta de Google. També podeu comprovar si el mode de consentiment s'ha implementat correctament.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda