[GA4] Hjelp for Google Analytics 4

I Google Analytics 4 er det mange ulike alternativer for å få hjelp og sende tilbakemeldinger fra bestemte sider i grensesnittet.

Få hjelp i Google Analytics

Du kan velge alternativene nedenfor via hjelpeknappen Hjelp øverst til høyre i Google Analytics:

• Finn ut mer om denne siden: Få detaljert veiledning om bruk av funksjonene på siden du har åpnet i Google Analytics.
  • Start innføringen: Åpne en innføring i viktige prosedyrer og funksjoner som er relevante for den gjeldende siden.
  • Få mer hjelp: Finn informasjon i brukerstøtten for Google Analytics, eller bli med i brukerforumet for Google Analytics for å få mer hjelp.
  • Send tilbakemelding: Opplever du problemer? Del tilbakemeldinger direkte med Google Analytics-teamet.

Eksempel på hvordan du bruker hjelpealternativene:

I tillegg kan du finne og åpne brukerstøtteartikler via søkefeltet øverst i Google Analytics 4-grensesnittet: