[GA4] Hjælp til Google Analytics 4

Der er forskellige muligheder for at få hjælp og sende feedback via bestemte sider på Google Analytics 4-grænsefladen.

Få hjælp i Google Analytics

Følgende valgmuligheder er tilgængelige via knappen Hjælp Hjælp øverst til højre i Google Analytics:

• Få oplysninger om denne side: Få en udførlig vejledning i, hvordan du bruger funktionerne på den aktuelle side i Google Analytics.
  • Start rundvisning: Åbn en rundvisning for at få en gennemgang af de vigtigste procedurer og funktioner på den aktuelle side.
  • Få mere hjælp: Find oplysninger i Hjælp til Google Analytics, eller få yderligere hjælp via Google Analytics-hjælpegruppen.
  • Send feedback: Send feedback direkte til Google Analytics-teamet, hvis der opstår et problem.

Eksempel, hvor du kan se, hvordan du får adgang til de forskellige muligheder for at få hjælp:

Du kan også bruge søgefeltet øverst på Google Analytics 4-grænsefladen til at finde og åbne artikler i Hjælp til Analytics: