[GA4] Målsida

Målsidan är den första sidan som besökare ser när de kommer till din webbplats. En målsida kan vara vilken sida som helst på webbplatsen där användaren hamnar först (t.ex. startsidan, en produktsida, ett registreringsformulär, ett blogginlägg eller någon annan sida).

Google Analytics räknar alla sidor som har besökts minst en gång inom det angivna datumintervallet och där Google-taggen har installerats korrekt.