[GA4] Landingsside

Landingssiden er den første siden besøkende ser når de kommer til nettstedet ditt. Landingssiden kan være en hvilken som helst side på nettstedet ditt (f.eks. startsiden, produktsidene dine, en side med registreringsskjemaer, blogginnlegg eller en annen side) som brukerne havner på.

I Google Analytics telles alle sider som er besøkt minst én gang i løpet av den angitte datoperioden, og som Google-taggen er riktig installert på.