[GA4] Landingspagina

De landingspagina is de eerste pagina die bezoekers zien als ze op uw website terechtkomen. Een landingspagina kan elke pagina op uw website zijn (zoals uw homepage, productpagina's, aanmeldingsformulieren, blogposts of elke andere pagina) waarop gebruikers in eerste instantie terechtkomen.

Google Analytics telt elke pagina die is bezocht binnen de aangegeven periode en waarop de Google-tag juist is geïnstalleerd.