[GA4] Valider din implementering af brugergenererede data

This feature is part of an open beta. Keep in mind that the feature is subject to change.

Du kan tjekke, at brugergenererede data hashkrypteres og sendes til Google Analytics, ved hjælp af Udviklerværktøjer i Google Chrome.

Valider din implementering ved hjælp af Udviklerværktøjer i Chrome

1. I Google Chrome-browseren skal du højreklikke på din webside og derefter vælge Undersøg.
  2. Åbn fanen Netværk, og genindlæs siden, mens fanen er åben.
  3. Skriv "google" i søgefeltet.
  4. Find netværksanmodningen til "www.google-analytics.com/g/collect" (eller "analytics.google.com/g/collect" i nogle browsere).
  5. Mens rækken er markeret, skal du åbne fanen Nyttedata for at se listen over parametre i forespørgselsstrengen.
  6. Kig efter parameteren "em" med en hashkrypteret streng som værdi. Værdien skal starte med "tv.1~em" efterfulgt af en lang streng. Hvis du ser parameteren "em", betyder det, at tagget indsamler og hashkrypterer dataene.

Hvis du ser parameteren "em", men du kun kan se "tv.1~em" uden en lang hashkrypteret streng, sender du parameteren for udvidede konverteringer, men den er tom. Dette kan ske, hvis brugergenererede data ikke er tilgængelige på konverteringstidspunktet.

Find og løs problemer med manglende brugergenererede data

Hvis du ikke kan se, at der sendes hashkrypterede data til Analytics, kan du prøve disse tips til fejlfinding:

• Sørg for, at både indsamling af brugergenererede data er aktiveret og brug af brugergenererede data er tilladt. Begge indstillinger skal være aktiveret, før indsamlingen af brugergenererede data kan fungere korrekt.
  • Hvis du konfigurerer indsamling af brugergenererede data sammen med Tag Manager, skal du sørge for at bruge de korrekte variabeltyper (f.eks. brugergenererede data og tilpasset JavaScript), når du konfigurerer dit GA4-hændelsestag.
  • Hvis du konfigurerer indsamling af brugergenererede data sammen med Tag Manager, skal du sørge for at udgive containerændringerne ved at klikke på Send øverst til højre i containeren.