[GA4] Indsaml brugergenererede data (Tag Manager)

Denne vejledning er til administratorer og redaktører, der har aktiveret indsamling af brugergenererede data og gerne vil begynde at sende brugergenererede data fra et website via Google Tag Manager.

Before you begin

You must turn on user-provided data collection in Google Analytics.

Vælg, hvordan du vil konfigurere dataindsamling

Vælg, hvordan du vil konfigurere indsamling af brugergenererede data i Tag Manager:

Valgmulighed Beskrivelse
Automatisk indsamling Google Analytics undersøger dine websider for strenge, der matcher mønsteret for en mailadresse. Telefonnumre og adresser er ekskluderet fra denne valgmulighed. Vi anbefaler, at du supplerer valgmuligheden med følgende valgmuligheder. Få flere oplysninger om denne valgmulighed
Manuel konfiguration

Vælg de typer brugergenererede data, du vil indsamle, f.eks. mailadresser eller telefonnumre. For hver datatype skal du vælge, hvordan du vil identificere dataene på siden – enten en CSS-vælger eller en global JavaScript-variabel. Få flere oplysninger om denne valgmulighed

Denne metode er mere præcis end automatisk registrering af brugergenererede data, men den er ikke lige så pålidelig som at tilføje et kodestykke på dit website. Hvis du ofte ændrer koden på dit website, særligt formateringen eller CSS-vælgerne på samlingssiden, kan du overveje at føje et kodestykke til dit website.

Kode Føj JavaScript-kode til dine websider for at indsamle mailadresser, telefonnumre og/eller navne og adresser. Angiv derefter parameteren user_data for hver hændelse på siden. Få flere oplysninger om denne valgmulighed