Hoe gegevens worden opgeslagen en getoond

[GA4] Steekproeven voor Google Analytics 360 aanpassen

Deze functie is alleen beschikbaar voor Google Analytics 360-property's.

Als een steekproef van uw gegevens wordt genomen, kunt u kiezen uit gedetailleerdere rapporten of snellere resultaten via het icoon gegevenskwaliteit:

• Gedetailleerdere resultaten: Gebruikt de maximale steekproefgrootte om de meest nauwkeurige resultaten van uw hele dataset te krijgen.
  • Snellere resultaten: Gebruikt een kleinere steekproefgrootte waarbij u snel over resultaten beschikt.

Google Analytics 4 biedt standaard resultaten met Snellere resultaten. U kunt Gedetailleerdere resultaten selecteren voor elke zoekopdracht die u wilt uitvoeren met de grotere steekproefgrootte. Elke wijziging waardoor de query opnieuw moet worden uitgevoerd, wordt teruggezet naar de standaardoptie Snellere resultaten.

Als er geen steekproeven worden genomen (het rapport is gebaseerd op 100% van de sessies), is het icoon voor gegevenskwaliteit groen en leidt een wijziging in deze opties niet tot andere resultaten.