Com s'emmagatzemen i es mostren les dades

[GA4] Ajustar el mostratge per a Google Analytics 360

Aquesta funció només està disponible per a les propietats de Google Analytics 360.

Quan les dades es mostregen, podeu triar entre informes més detallats o més ràpids fent servir la icona de qualitat de les dades:

• Resultats més detallats: s'utilitza la mida de mostra més gran possible per oferir-vos resultats que representin de la manera més precisa tot el vostre conjunt de dades.
  • Resultats més ràpids: s'utilitza una mida de mostra més petita per oferir-vos resultats més de pressa.

De manera predeterminada, Google Analytics 4 us proporciona els resultats mitjançant Resultats més ràpids. Podeu seleccionar Resultats més detallats per a cada consulta que vulgueu executar amb la mida de mostra més gran. Si feu qualsevol canvi que requereixi que la consulta es torni a executar, s'aplicarà l'opció predeterminada Resultats més ràpids.

Si no s'efectua cap mostratge (l'informe es basa en el 100 % de les sessions), la icona de qualitat de les dades serà verda i canviar aquestes opcions no afectarà els resultats.