Reports

[GA4] Anpassa mätvärden i detaljrapporter

Du kan lägga till eller ta bort mätvärden som visas i tabellrubriken i en detaljrapport. Du kan lägga till upp till 12 mätvärden i en detaljrapport.

Du kan även ange det mätvärde som ska användas för att sortera hela tabellen i detaljrapporten som standard.

Innan du börjar

Du måste vara redigerare eller administratör för att kunna anpassa mätvärdena i en detaljrapport.

Steg

1. Öppna en detaljrapport och klicka på Anpassa rapporten längst upp till höger. Om du inte ser alternativet har du inte behörighet att anpassa detaljrapporten.
  2. Välj Mätvärden under rubriken Rapportdata. Om du ser rubriken Kort till höger i stället för rubriken Rapportdata visar du en översiktsrapport och inte en detaljrapport. Kontrollera att du visar en detaljrapport.
  3. Under rubriken Primära dimensioner kan du hantera mätvärdena i tabellrubriken.
    • Klicka på Lägg till mätvärde för att lägga till ett mätvärde. Du kan ange namnet på ett mätvärde eller scrolla i rullgardinsmenyn för att välja ett mätvärde. Du kan behöva scrolla ner till dialogrutan Mätvärden till höger för att se rullgardinsmenyn Lägg till mätvärde.
    • Dra mätvärdena Indikator för att dra i listan för att ändra ordningen på dem i tabellrubriken.
    • Klicka på Ta bort för att ta bort ett mätvärde från tabellrubriken.
    • Klicka på för att sortera hela tabellen efter det valda mätvärdet som standard. En person som använder rapporten kan tillfälligt ändra standardmätvärdet för att genomföra en analys.
  4. Klicka på Använd för att tillämpa ändringarna.
  5. Klicka på Spara > Spara ändringar i aktuell rapport för att spara ändringarna i rapporten.