Reports

[GA4] Statistieken in detailrapporten aanpassen

U kunt statistieken toevoegen aan of verwijderen uit de tabelkop van een detailrapport. U kunt maximaal 12 statistieken aan een detailrapport toevoegen.

U kunt ook de statistiek instellen die standaard wordt gebruikt om de hele tabel in het detailrapport te sorteren.

Voordat u begint

U moet bewerker of beheerder zijn om de statistieken aan te passen in een detailrapport.

Stappen

1. Als u een detailrapport bekijkt, klikt u rechtsboven op Rapport aanpassen. Ziet u deze optie niet, dan heeft u geen rechten om het detailrapport aan te passen.
  2. Selecteer Statistieken onder de kop RAPPORTGEGEVENS. Als u rechts de koptekst KAARTEN ziet in plaats van de koptekst RAPPORTGEGEVENS, bekijkt u een overzichtsrapport en niet een detailrapport. Zorg dat u een detailrapport bekijkt.
  3. Onder de kop PRIMAIRE DIMENSIES kunt u de statistieken in de tabelkop beheren.
    • Klik op Statistiek toevoegen om een statistiek toe te voegen. U kunt de naam van een statistiek invoeren of door het dropdownmenu scrollen om een statistiek te selecteren. Misschien moet u omlaag scrollen in het dialoogvenster Statistiek aan de rechterkant om het dropdownmenu Statistiek toevoegen te zien.
    • Sleep statistieken Indicator voor slepen in de lijst om de statistieken in de tabelkop opnieuw te ordenen.
    • Klik op Verwijderen om een statistiek uit de tabelkop te verwijderen.
    • Klik op om de hele tabel standaard te sorteren op de gekozen statistiek. De mensen die het rapport gebruiken, kunnen tijdelijk de standaardstatistiek wijzigen die wordt gebruikt voor sorteren om hun analyse af te ronden.
  4. Klik op Toepassen om de wijzigingen toe te passen.
  5. Klik op Opslaan > Wijzigingen opslaan in huidige rapport om de wijzigingen in het rapport op te slaan.