Reports

[GA4] Personalitzar les mètriques als informes de detalls

Podeu afegir o treure les mètriques que es mostren a la capçalera de la taula d'un informe de detalls. S'hi poden afegir fins a 12 mètriques.

També podeu definir la mètrica que s'utilitza per ordenar tota la taula de l'informe de detalls de manera predeterminada.

Abans de començar

Heu de ser editor o administrador per personalitzar les mètriques d'un informe de detalls.

Passos

1. A la part superior dreta d'un informe de detalls, feu clic a Personalitzar l'informe. Si no veieu l'opció, vol dir que no teniu permís per personalitzar l'informe de detalls.
  2. A la capçalera "DADES DE L'INFORME", seleccioneu Mètriques. Si a la dreta veieu la capçalera "TARGETES" en comptes de la capçalera "DADES DE L'INFORME", vol dir que esteu consultant un informe de visió general, no un informe de detalls. Assegureu-vos d'estar consultant un informe de detalls.
  3. A la capçalera "DIMENSIONS PRINCIPALS", podeu gestionar les mètriques de la capçalera de la taula.
    • Feu clic a Afegeix una mètrica per afegir una mètrica. Podeu introduir el nom d'una mètrica o desplaçar-vos pel menú desplegable per seleccionar-la. Pot ser que us hàgiu de desplaçar cap avall al quadre de diàleg "Mètriques" de la dreta per veure el menú desplegable Afegeix una mètrica.
    • Arrossegueu les mètriques Indicador d'arrossegar de la llista per reordenar-les a la capçalera de la taula.
    • Feu clic a Treu per treure una mètrica de la capçalera de la taula.
    • Feu clic a per ordenar tota la taula per la mètrica triada de manera predeterminada. Els usuaris que fan servir l'informe poden canviar temporalment la mètrica predeterminada que s'utilitza per ordenar la taula a fi de completar la seva anàlisi.
  4. Feu clic a Aplica per aplicar els canvis.
  5. Feu clic a Desa > Desa els canvis a l'informe actual per desar els canvis a l'informe.