[GA4] Sidsökväg

Sidsökvägen är den del av sidans webbadress som kommer efter domänen (till exempel www.google.com) och före frågesträngarna (till exempel '?query=1'). Sidsökvägen kan hjälpa dig att identifiera vart användarna tar vägen på din webbplats.

Om en användare till exempel besöker webbadressen ”www.googlemerchandisestore.com/bags?theme=1” är domänen ”googlemerchandisestore.com”, sidsökvägen ”/bags” och frågesträngen ”?theme=1”. I det här exemplet är sidsökvägen ”/bags”.