[GA4] Sidebane

Sidebanen er delen som kommer etter domenet i nettadressen til en side (f.eks. «www.google.com») og før søkestrengene (f.eks. «?soek=1»). Du kan bruke sidebanen for å angi hvor på nettstedet ditt brukerne havner.

Hvis brukeren for eksempel går til nettadressen «www.googlemerchandisestore.com/vesker?tema=1», er «googlemerchandisestore.com» domenet, «/vesker» er sidebanen, og «?tema=1» er søkestrengen. I dette eksempelet er sidebanen «/vesker».